Tots els pobles

Notícies

Estàs aquí : Inici>Notícies

Quins són els articles de proves tèxtils de rutina?

Temps: 2022-08-25 Accessos : 47

Quins són els articles de proves tèxtils de rutina? En aquest article, Zhejiang Dingyi New Materials Technology Co., Ltd. presentarà breument el contingut rellevant.

Proves de rendiment físic

Les propietats físiques de les proves tèxtils inclouen la densitat, el recompte de fils, el pes de grams, la torsió del fil, la força del fil, l'estructura del teixit, el gruix del teixit, la longitud del bucle, el factor de cobertura del teixit, l'arrugada del teixit o la contracció del teixit, la deformació corbada i retorçada, la resistència a la tracció, la resistència a l'esquinçament. , lliscament de la costura, força de la costura, força de l'enllaç, força del fil únic, força del fil per unitat de densitat de línia, fil de ganxo, prova d'angle de retorn de plecs, prova de rigidesa, prova de repel·lència a l'aigua, resistència a les fuites, elasticitat i recuperació, transpirabilitat, permeabilitat a l'aigua, permeabilitat a l'aigua , crema general de roba, crema de roba de nit per a nens, força d'inflor, prova de resistència a l'abrasió, resistència al pilling, penetració d'aigua, resistència a l'abrasió, antiestàtica, etc.

Proves de rendiment químic

Proves de rendiment químic

Anàlisi del rendiment químic: contingut de PH, contingut de formaldehid, contingut de plom, prova de colorant azo, prova de contingut de metalls pesants, absorció d'aigua, contingut d'aigua, olor, efecte de mercerització del cotó, premsa calenta, calor seca, sublimació d'emmagatzematge, taques àcids, taques àlcalis, aigua taques, groguencs fenòlics, etc.

Canvis dimensionals relacionats amb les proves

Estabilitat de la mida de la rentadora, estabilitat de la mida del rentat a mà, estabilitat de la mida de la neteja en sec, estabilitat de la mida del vapor.

Solidesa del color

Solidesa del color al rentat de sabó (mostra), solidesa del color al fregament, solidesa del color a l'aigua amb clor, solidesa del color al blanqueig sense clor, solidesa del color a la neteja en sec, solidesa del color al rentat real (roba, teixit), solidesa del color a les taques de transpiració, Solidesa del color a l'aigua, solidesa del color a la llum, solidesa del color a l'aigua de mar, solidesa del color a la saliva.

teixit de colors

Prova de fil de components

Cotó, lli, llana (ovella, conill), seda, polièster, viscosa, spandex, niló, vellut, composició i contingut de la tela, torsió de fil, etc.

Projecte de Control Ecotèxtil

Colorants azoics, colorants cancerígens, colorants al·lergènics, metalls pesants extraïbles, pentaclorofenol, organoclorobences i clorotoluè, formaldehid lliure, compostos organoestanys, plastificants de ftalats, crom hexavalent, alliberament de níquel, plom total, cadmi total, pH, solidesa del color, etc.

Benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres
Benvingut a posar-se en contacte amb nosaltres

Benvingut al nostre lloc web. Pots fer-nos qualsevol pregunta que vulguis saber